Silverstämplar - Massor med info om silverstämplarA--0 A-EX - EX - U2-0

Silverstämplar i Stockholm

Silverstämplar i Stockholm Totalt i Stockholm finns det 31 silversmeder som stämplar små silverstämplar på sina egentillverkade silversmycken och många av dessa personer ha lång erfarenhet av silver och silversmide. I Stockholm kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra på silversmycken och dessutom kan priserna på smycket av silver variera.

Det är bäst om någon som har koll på silversmycken kan hjälp dig att tyda en liten silverstämpel och kattfot. Man kan också jämföra olika silversmeder i Stockholm genom att surfa runt lite på nätet.

Då det finns flera juvelerare i Stockholm där ni kan hitta äkta och vackra silversmycken både med kattfot och kontrollstämpel är det bra att kontakta några av silversmeder i Stockholm eller rent av i Stockholms län gällande priser och typ av silversmycken. Då du tar kontakt med en silversmed som smider egna smycken kan du alltid specialbeställa ett unikt smycke enbart för dig. Mycket info gällande silverstämplar kan du få på hemsidorna hos de som stämplar silverföremål och silversmycken, d.v.s. silversmederna eller genom att besöka dem direkt.

H-EX - EX - U2-1

De silversmeder i Stockholm som tillverkar unika silversmycken har möjlighet att visa upp sina silverarbeten här. Endast de som stämplar sitt silver med en riktig silverstämpel och kattfot får annonsera på webbplatsen.


Silver med stämplar hittar du oss


Mer fakta om silverstämplarna

Här kan du hitta allt som är intressant att veta om silverstämplar men också en del kul och roligt om silver, silversmeder och silverföremål.

H-EX - EX - U2-2 I-EX - EX - U2-3


Meny - Silverstämplar
Till förstasidan på www.silverstämplar.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Årsstämpel Ortsmärke Namnstämpel Nyheter